Video Editor
Amy Pelders

Video Editor

Bij bureau JaxX kan ik doen wat ik echt leuk vind. Ideeën bedenken en die vertalen naar visuele resultaten. Zelf ben ik erg fantasierijk en creatief. Ik gebruik mijn camera om mijn ideeën visueel te maken en dat doe ik ook graag voor bedrijven om een verhaal te vertellen. Branding is een geheel van communicatiemiddelen. Foto en Video is een van de middelen die Bureau JaxX gebruikt om jouw onderneming te laten vertellen.

Een foto of video geeft een menselijke touch en een sfeerimpressie. Video zet aan tot het creëren van een belevingswereld voor de klant. Video’s vallen op, zijn effectiever en kunnen laten onderscheiden van de concurrent door USP’s te laten spreken. Wat ik doe is andermans ideeën overbrengen. Ik weet hoe ik de belangrijkste punten van mensen om kan zetten naar de kern van het verhaal. Ik speel in op wat de klant wil, zie kansen in en pak die aan. Op die manier maak ik creaties die aanspreken om bedrijven online te laten opvallen.

Inspiratie haal ik uit de meest dagelijkse dingen die ik om me heen zie. Het begint met het verplaatsen in andermans schoenen en te luisteren naar wat mensen nou echt bedoelen. Mensen met een passie, dat inspireert mij. Die passies wil ik delen. Ik geloof dat de combinatie van beeld, geluid en stilte dit kan vertellen. Want een film brengt niet alleen een boodschap over, maar ook een gevoel.

Branding

80%

Storytelling

90%

Fotograferen

80%

Filmen

80%

Directing

90%

Adobe Photoshop

80%

Adobe Lightroom

80%

Adobe Premiere Pro

80%

Adobe After Effects

70%

Music and Sound

80%

Visual effects

70%

Colour correction

80%

"Alles begeeft zich in een bepaalde balans en mijn kracht is die balans visueel vast te leggen."