Axell Avalon van Staveren

Branding Director

De wereld van online marketing verandert snel en daarom is het belangrijk om in dit vakgebied een gedreven en kritische kijk te hebben op aspecten en daar direct op te acteren. De klanten van Bureau JaxX hebben hier het meeste aan.

Het is voor mij een eer om de kwaliteit te waarborgen van onze campagnes en kijk er altijd naar uit om het project te evalueren met onze klanten en uiteindelijk de successen te vieren natuurlijk! En dat is waardevol, dus ben je ook toe aan branding & IT doelstellingen behalen? Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging.

Een ervaren marketing en communicatie manager die altijd op zoek is naar een uitdaging op het
gebied marketing & communicatie, social media en events waarbij ik ondersteunend mijn kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing & sales inzet.

De volgende aspecten die ik tegen kom in mijn vakgebied waar ik warm van loop zijn voor E-commerce- en Social Media strategieën, heel handig om commerciële en creatieve capaciteiten toe te passen. Merkstrategie is mijn passie, hierdoor hebben wij altijd de ambitie om vanuit een Brand te werken. Elk merk is uniek en samen met het Team van Bureau JaxX worden we enthousiast en pakken de kansen van de klant aan om deze op elk mogelijke gebied van marketing te benadrukken.

Google SEO/SEA/CRO

90%

Facebook en Instagram Advertising

80%

Social Media Management

90%

Wordpress & Woocommerce

85%

Marktonderzoek en Analyses

100%

Office 365

85%

Bloggen en vloggen

80%

Merkstrategieën

100%

Campagne & projectmanagement

100%

Sales Management

95%

E-mail marketing Oracle & Mailchimp

85%

Branding & IT strategie ontwikkelen

80%

Marketing plan schrijven & uitvoering

88%

Support leveren marketing en onderhoud

80%

E-commerce platforms optimaliseren

80%

Photo & Video ontwikkeling

77%

"Branding en IT is de kracht waar wij in geloven. Innovatief, strategisch en klantgericht."