Janco Bronsveld
Janco Bronsveld

Specialist

Communicatie en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het digitaliseren en online profileren, daar hoort uiteraard de uitgebreide technische kennis bij.  Belanghebbend bij deze zaken zijn wetgevingen omtrent beveiligingen in de innovatieve en veelzijdige wereld van:

  • ICT
  • Netwerken
  • Telefonie

Dat is mijn expertise en waar ik me vol in stort. Mijn creatief vermogen staat nooit stil. Naast het herstructureren van verschillende organisaties, zijn onderdelen als het onderzoeken van nieuwe verticale marktproposities welke gecombineerd moeten worden met de talloze technieken m.b.t.. het  hardware platform is mijn hoofdtaak. Contact houden met de bestaande relaties die ik in mijn ondernemerschap heb opgedaan en het leveren van consultancy aan nieuwe prospect is een voldoening.

Richting geven aan een jonge club ambitieuze lui. Ook bij dit bedrijf maakt ontzorgen het leeuwendeel van het Mission Statement uit. Met  de  modernste  technieken  waaronder  VOIP, Vamo, Office 365 en overige Cloud diensten (Daas/Iaas/Paas) worden klanten geadviseerd en een totaal oplossing aangeboden. Merken  als  HPE, Cisco  Meraki, Broadsoft, Microsoft  (waaronder Office 365 en Azure) maken deze oplossingen mogelijk.

Ik onderzoek  en adviseer  organisaties. Ontwerp  de infrastructuren en stel de offertes op. Stel daarnaast ook de  SLA’s op en zorg voor een juiste opvolging en rapportage.   In het kader van certificeringen houd ik me bezig met de primaire verkenning van de AVG/GDPR en ben nauw betrokken bij het opstellen van de ISAE-3402  documentatie. Al deze werkzaamheden combineer ik met management werkzaamheden  zoals  budgetbewaking, aannemen  van  personeel, controle  administratie  en  business  development.

Office 365 migratie, management provisioning, AD-sync

94%

Windows 2012 t/m 2016 server

88%

Hyper-V en Vmware - Active directory Federation

87%

Exchange server 2016-2013- 2010. Setup en management

87%

SQL server 2016-2008. Setup en management

74%

IIS server (alle OS versies). Setup, management en certificaatbeheer

80%

DuoMFA / Microsoft Azure. Basic management en MFA

90%

Ubuntu 16.04 in combinatie met Plesk CMS inzake webhosting oplossing. Setup en management.

80%

Ubuntu 16.04 in combinatie met Odoo 9/10 (ERP software). Setup en management.

87%

Maas360 MDM tool. Basic beheer

83%

Company license management en optimalisatie (OLP, SPLA, CSP)

88%

TCP-IP (alle aspecten) VLAN provisioning

87%

Cisco en Cisco Meraki hardware selectie, installatie en beheer

86%

HPE hardware selectie, installatie en beheer.

88%

Ubiquity WIFI oplossingen

94%

VoIP ontwerp, provisioning, install en beheer op basis van Broadsoft via Routit platform

84%

Avaya IP-Office ontwerp, installatie en beheer.

91%

Uitgebreide kennis van POTS/ISDN (end-off life) ADSL, SDSL, Fiber

90%

"De zeer uitgebreide skills van Bureau JaxX in sales en hands-on instelling voor uitdagende dan wel diverse complexe ICT vraagstukken worden ingezet door dit van nature uitermate gemotiveerde team.‘’