Influencer Marketeer
Kim Das

Influencer Marketeer

Een gedreven Online Marketeer met een passie voor beeld. Bij Bureau JaxX willen wij bedrijven helpen met online vindbaarheid en merkbeleving, hier hoort tegenwoordig ook Influencer marketing bij. Met deze relatief nieuwe vorm van marketing kunnen we specifieke doelgroepen bereiken en zorgen voor nog meer Brand Awareness

Deze vorm van marketing ben ik binnen bureau JaxX aan het opzetten. het ontwikkelen van Influencer strategieën, creatieve processen bedenken en het uitvoeren van campagnes horen bij mijn takenpakket. Dit giet ik samen in een gedegen plan, zodat ook onze klanten geen klanten meer hoeven mis te lopen zonder Influencer marketing.

Instagram vind ik ontzettend interessant. Ik vind het mooi hoe je door de combinatie van een goede foto, de perfecte styling en een sterke online marketing strategie zo veel kunt bereiken op dit platform. Door mijn passie voor beeld ben ik 6 jaar geleden met fotografie begonnen, inmiddels ben ik hier al 2 jaar professioneel mee bezig binnen mijn eigen bedrijf By Kim Das. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke portretten en sfeer beelden voor social media. Om het pakket compleet te maken heb ik een HBO online marketing studie gedaan en vervolgens heb ik nog een professionele cursus gevolgd op het gebied van Instagram marketing. Toen ik bij Bureau JaxX terecht kwam en hier influencer marketing mocht gaan opzetten, had ik een beroep gevonden dat perfect binnen mijn interesses valt.

Ben je benieuwd naar de foto´s die ik maak? Of wil je meer van mij weten? Kijk dan op www.by-kimdas.nl.

Facebook & Instagram Advertising

80%

Social Media Management

90%

Marktonderzoek en Analyseren

80%

Fotograferen

100%

Content Creatie

86%

E-mailmarketing

80%

Photoshop

85%

Indesign

75%

Adobe Lichtroom

70%

"Goede content bouwt relaties op, relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en vertrouwen stimuleert omzet."