Marketing & Communicatie
Reihaana Abdoel

Marketing & Communicatie Manager

Geen dag is hetzelfde bij Bureau JaxX, dat is waar ik voor kies en me bewust van ben. Daar ben ik blij om. Zelf hou ik niet van stilzitten en pak ik uitdagingen met beide handen aan. Bij Bureau JaxX kan ik mezelf verder ontwikkelen en specialiseren in de verschillende afdelingen waar ik jarenlang profijt van ga hebben.

Het is voor mij een uitdaging om een vraagstuk van de klant zo te vertalen in een passende oplossingen waar wij een boost in kunnen geven met onze Brand & IT vitamientjes.

Een vrolijke en enthousiaste (online) marketing & communicatie medewerker met kennis van technologische, marketing en designer vraagstukken. Mijn interesses liggen in het opstellen, analyseren en onderzoeken van strategische marketingplannen en marktonderzoeken. Dit gezamenlijk om de klant te adviseren in zowel online als offline marketingmiddelen.

Verschillende opdrachten die ik nu uitvoer zijn websites ontwikkeling in Wordpress en WooCommerce. Online succes behalen door het inzetten van SEO & SEA is waar mijn passie ligt en waar ik me in blijf ontwikkelen. Creatief in het maken van  Social media content en de bijbehorende grafische vormgeving in Photoshop ontwerpen. Ervaring in het bedenken en uitvoeren van verkoopplannen en methodes waar ik mijn enthousiasme in kwijt kan.

Google SEO/SEA/CRO

80%

Projectmanagement

70%

Social media strategieen

80%

Marktonderzoeken en analyses

85%

Social Media Content

80%

Salesplannen opstellen en uitvoeren

80%

Wordpress & WooCommerce

75%

E-mailmarketing

70%

"Branding zonder marketing is zoals een huis bouwen zonder fundering, de krachtigste middelen zitten er niet in"