Private Cloud Consultancy

Private Cloud Consultancy: veilig in de cloud!

We zorgen er voor dat u de maximale waarde haalt uit ICT. Dat is het doel van onze IT development diensten. Vanuit de functie heeft ICT altijd meerdere doelstellingen. Het moet voor uw klanten makkelijker maken om zaken te doen en uw medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het moet processen efficiënter en sneller maken en wellicht wel het belangrijkste: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering en uitdaging die op uw pad verschijnt.

Wij helpen onze klanten bij het omzetten van hun organisatie strategie naar een duidelijke, haalbare ICT strategie. In lijn met de business strategie geeft de ICT strategie u een goed beeld van uw toekomstige ICT en Informatie architectuur en beantwoord tevens de vele overige vragen zoals Onsite of Cloud en of u het invullen van deze strategie zelf moet doen of moet laten doen.

Our Experience

Hoger niveau aan beveiliging

100%

gevirtualiseerde besturingsomgevingen voor veerkracht

100%

Controle en oplossingen op maat

100%

Cloud model zorgt voor kostenefficiëntie

100%
  • Dedicated huurlijnen en on-premise hosting.
  • Gevirtualiseerde besturingsomgevingen zorgt voor de veerkracht van het netwerk bij storingen in de fysieke infrastructuur.
  • .Vermindering van de CO2-voetafdruk
  • Cloud bursting zorgt ervoor dat niet-gevoelige functies worden overgeschakeld naar een openbare Cloud om meer ruimte vrij te maken

Benieuwd naar ons aanpak in private cloud consultancy en kan jouw bedrijf wel wat Branding & IT vitamines gebruiken? Neem contact met ons op telefonische: 040 303 58 58 of mail ons: info@bureaujaxx.nl