Oktober in Huis
We vertelden over de problemen die we in het verleden hadden ervaren met het promoten van onze website/webshop, hij gaf toen als tip Bureau Jaxx waar hij goede ervaringen mee had. Na een eerste kennismaking waarin we meteen een goed gevoel bij hadden omdat er eindelijk iemand ons begreep waar wij naar toe wilde en daar ons bij wilde helpen. Intussen zijn wij ruim 1 jaar verder en we zijn op de goede weg , we hebben een goed contact en kunnen ze altijd bereiken voor vragen of als er iets is. We bevelen Bureau Jaxx zeer aan want dit gunnen wij ook ander ondernemers!
Oktober in Huis
Ellis en Kees Hoevenaars
Van den Boogaard & Smulders Accountancy
Wij hebben als Van den Boogaard & Smulders Accountancy gekozen voor Bureau JaxX vanwege de kwaliteit van hun werk, de snelle voortgang van de door ons aan hen verstrekte opdrachten en de directe reactie op onze vragen. Hierdoor kunnen wij er van op aan dat wij altijd toegang hebben tot onze server, onze software steeds up to date is en dat wij geen belemmeringen hebben bij onze werkzaamheden voor wat betreft de automatisering. Wij kennen de mensen achter Bureau JaxX al geruime tijd en weten wat hun kennis van zaken is en de wijze waarop zij met hun cliënten omgaan. Wij kunnen Bureau JaxX aanbevelen bij elke organisatie die een betrouwbare automatiseerder zoekt.
Van den Boogaard & Smulders Accountancy
Peter van den Boogaard
A&A Assurantie en Advies
Ik ben met mijn bedrijf gestart op 01-01-1998, via een bevriende collega uit Eindhoven heb ik Janco zijn telefoonnummer gekregen. Hij heeft bij ons de IT en telefonie aangelegd, sindsdien ben ik een trouwe volger. Zijn kennis en vaardigheden geven mij het volste vertrouwen om dit belangrijke stuk van mijn bedrijf in zijn handen te geven. Bij problemen ongeacht hoe groot, hij lost het op. Ik zou zeker iedereen aanbevelen om eens in gesprek te gaan.
A&A Assurantie en Advies
Henny Dirven
vextPro
Via een gemeenschappelijke relatie ben ik terecht gekomen bij Bureau JaxX. Deze marketing meiden kwamen erg professioneel, betrouwbaar, en serieus over. Ik had meteen vertrouwen in wat jullie vertelden en wat jullie voor vextPro konden betekenen. vextPro neemt vrijwel alle diensten af; van Branding tot IT. Hier ben ik zeker tevreden over. Ik heb er alle vertrouwen in dat door jullie inspanningen vextPro meer klanten gaat verwelkomen. Zou ik jullie aanraden? Jazeker, als ze opzoek zijn naar een marketingbureau wat helpt je onderneming te laten groeien!
vextPro
Guus Janssen
Hamilton Holding
Ik ken bureau Jaxx via Axell. Axell, Janco, Reihaana & Karin weten heel veel van o.a. Websites, Social media, Marketingstrategie, Communicatie en nog veel meer. Voor het opzetten van je bedrijf en dit in de markt zetten in de digitale wereld ben je bij hun op het juiste adres. Ze helpen je en begeleiden je door het hele proces heen. Ze staan ook meteen voor je klaar als je ze nodig hebt. Kortom een team met heel veel kennis met een uitstekende service in een informele sfeer.
Hamilton Holding
Danielle van Geel